Hatha Flow

Hatha flow yoga is een fysieke vorm van yoga die gericht is om lichaam en geest te beheersen. De houdingen zijn op elkaar afgestemd en vloeien in elkaar over, waardoor een flow ontstaat. Hatha betekent letterlijk zon (ha) en maan (tha). Dit staat symbool voor tegenstellingen (o.a. mannelijk en vrouwelijk, inspanning en ontspanning). Hatha yoga probeert deze tegenstellingen in onszelf in balans te brengen.

Easy Yoga

Easy yoga is een rustige manier van yoga. Door in beweging te komen maken we het lichaam soepeler, ervaar je meer rust in je lichaam en hoofd. Met aandacht voor onszelf, leer je te luisteren naar je lichaam en je ademhaling. ​Het tempo van deze les ligt lager dan die van de Hatha flow. Deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen.

DSC02923

Yin Yang Yoga

Yin is de rust, Yang is de beweging. Als we druk zijn met onze dagelijks dingen is dat yang en nemen we te weinig tijd of vergeten we de yin. In deze les proberen we dit in balans te brengen. Dynamische bewegingen met als tegen hanger rustige houdingen die we langer aanhouden. Een ontspannen meditatieve les. Deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen en is een mooie combinatie naast de Hatha flow.

Stoel Yoga

Een stoelyoga les bestaat uit eenvoudige rustige bewegingsvormen op een stoel. Deze vorm van yoga is geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd of conditie. Yoga helpt je creatief om gaan met eventuele beperkingen, de gewrichten soepeler te maken, spanning los te laten en je concentratie en motoriek te verbeteren. Stoelyoga is geschikt voor mensen die niet lang kunnen staan, of het lastig vinden de oefeningen op de mat uit te voeren.

Yoga is geschikt voor alle mensen, ongeacht leeftijd, geslacht of conditie. Als je regelmatig yoga beoefent, merk je wat het met je lichaam en ademhaling doet. Van uit de rat race naar een onthaasten manier van zijn.

  • Verbeterde ademhaling
  • ​Beter slapen
  • Meer energie
  • Lenig en soepel lichaam
  • Stress vermindering
  • Goed in je vel zitten
  • Aandacht in het moment