Fysio Yoga

In het Vitaliteit centrum bieden wij Fysio Yoga aan. Een bewegingsvorm waarbij Yoga oefeningen, ontspanning en bewustwording bij elkaar komen. Yoga focust zich op het soepeler maken van onze gewrichten en het bewust worden van ons lichaam en adem. Zo kan er meer flexibiliteit en ontspanning in het lichaam komen. Fysio Yoga heeft raakvlakken met yoga, haptonomie en mindfullness en kan ingezet worden als ondersteuning van een fysiotherapeutische behandeling, arbeidsre-integratie of revalidatie.

In ons drukke alledaagse leven is het bijna een must om ook de stilte te vinden in jezelf. Door bewust je aandacht in het hier en nu naar je lichaam te brengen en je aandacht te focussen in het moment, kan je meer in balans komen.

Ik werk als praktijkassistente, fysio yoga docente en psychomotorische kindercoach binnen het Vitaliteit Centrum. Daarnaast geeft ik de fysio yoga voor volwassen en kinderen, een vorm van oefentherapie die de behandelingen in de praktijk ondersteunen, of ingezet kunnen worden als preventie van klachten.

335732505_6802626736433915_80165260915606955_n