Chakra Wandeling

bewustwordingsreis door je lichaam

336249111_540529581536284_1592414666255260687_n

Tijdens deze wandeling maak je kennis met de chakra’s. Een chakra is een energiepunt in je lichaam, een draaiend wiel van energie. Het woord chakra komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk 'wiel'. Er zijn meerdere chakra's in ons hele lichaam. Tijdens deze wandeling richt ik mij op de 7 hoofdchakra's die zich op de middellijn van het lichaam bevinden.

In deze wandelingen gaat het niet om kennisoverdracht van de chakra’s. Het gaat om de ervaring die je op doet. In de wandeling zijn oefeningen vervlochten die een verfijnde waarneming stimuleren. Deze oefeningen kunnen de energie in het eigen lichaam ondersteunen, opwekken of in balans brengen.

Via onze chakra’s en aura vindt er een voortdurende uitwisseling van energie met de wereld om ons heen plaats. Met de mensen om ons heen maar ook met de planten, bomen, dieren, aarde en de lucht. Meer bewustwording op de chakra’s zorgt ervoor dat je meer afgestemd raakt op jezelf en de natuur om je heen.

Het leven is een reis vol ontdekkingen, uitdagingen en mogelijkheden. Deze wandeling is een helende reis naar binnen. Bewustwording, inspiratie en inzichten komen van zelf omhoog. Door af te stemmen op je lichaam, te vertragen en terug te schakelen kom je dichter bij jezelf.

Tijdens deze wandelingen gebruik ik mijn eigen kennis als yogadocent, natuurcoach en inspiratie uit het boek van Tilly Dinger: Chakra wandelingen, de natuur als spiegel.

Deze wandeling duurt +/- 60 minuten
Jouw investering voor 1 wandeling is € 55,50.

Jouw investering voor 7 wandelingen is € 333,00.

Deze wandeling is een mooie kennismaking met de chakra’s. Uit te breiden met verdiepingswandelingen per chakra of een eventueel Natuur Coach Traject. Neem contact op voor meer informatie.

Ja, ik wil deelnemen aan de Chakra Wandeling.

Afbeelding_L4A Yoga_7